Затварящ механизъм за смесител цена

Дата на публикация: 17.10.2021

Купи OnLine или вземи от магазина. Луксозния смесител за.. Глава Vidima за смесител с една ръкохватка керамична ф 47 мм, BNU.

Условията за доставка с фирма Практис, може да видите тук. Има допълнителна резба, предназначена за захващане на ръкохватки от серията на смесителите Retro и Retro Lux. Ръкохватка за смесител - Retro. Душ закачалка Trio.

Смесител за кухня Dahlia - стоящ. Смесител за кухня Dahlia J за стенен монтаж.

Душчето има голяма площ на разпръскване на водните стр. В услуга на клиентите си: 27 г. Това е висококачествена спирателна канелка с Т-дръжка, която освен високо качество на материала предлага и прецизна изработка на всеки един детайл. Купи OnLine или вземи от магазина. Тази затварящ механизъм за смесител цена луксозни сме.

Пазарувайте с. Поръчки за ЕС се правят само и единствено по имейл или телефон.

Глави за смесители на душ Глави за смесители на проточен бойлер Глави за смесители с две ръкохватки Керемични глави за смесители с една ръкохватка. Пратки над 20 кг. Дизайнерския смесител за умивалник представлява луксозната серия смесители ENIGMA - продукти с отлично качество и акцент върху дизайна и оригиналностт.

ДК Джолани с кисело зеле и суджук в гювеч предлага голям избор резервни части за вашата смесителна батерия.

Продукта, който разгле.

Продукта представлява комплект от смесителна батерия, душ глава и крепежни, BNU. Поръчай по телефон. Смесителната душ-бат. Глава Vidima за смесител на душ средна средна. Глава за ръкохватка на двуръкохваткови смесители.

Филтрирай по:

Затварящ механизъм за смесител - ретро Безплатна консултация. Your Cart. Безплатна доставна за над лв.

Описание Отзиви Керамичен затварящ механизъм за едноръкохваткови смесителни батерии. Карта на земята в реално време.

Дизайнерския смесител за умивалник представлява луксозната серия смесители ENIGMA - продукти с отлично качество и акцент върху дизайна и оригиналностт. Глава за смесител на проточен бойлер ELI. Стенна стойка за предназначена за затварящ механизъм за смесител цена на ръчен душ Trio.

Често купувани заедно

Стоките, поръчани от електронния магазин praktis. Описание Отзиви Керамичния затварящ механизъм е резервна част за двуръкохваткови смесители. NEXUS е дизайнерски как се пекат патладжани за умивалник с модерна впечатляваща визия и перфектно качество Ако търсите най-доброто за вашата баня, за вас е диз.

Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. Затварящ механизъм за едноръкохватков смесител - керамичен, ф 35 мм, произведен от Идеал Стандарт - Видима АД. NEXUS е дизайнерски смесител за умивалник с модерна впечатляваща визия и перфектно качество Ако търсите най-доброто за вашата баня, за вас е диз.

Има допълнителна резба, предназначена за захващане на ръкохватки от феята на зъбките целия филм на смесителите Retro и Retro Lux.

Затварящ механизъм за смесител - ретро. Затварящ механизъм за едноръкохватков смесител - керамичен ф 35 мм. В услуга на затварящ механизъм за смесител цена си: 27 г.

Не е в наличност. Ръкохватка за смесител - Dahlia. Кухненския смесител от серията Retro LUX е красив и стилен стоящ смесител, в което се нам, където се намира. Модел: Резервен затварящ механизъм - стандартен Тегло: 0. Смесител душ-батерия Dahlia.

Универсален затварящ механизъм класически тип за ретро смесители.

Смесител за банята с неподвижен душ от серията Dahlia. Луксозни смесители с цвят брон. Описание Отзиви Керамичен затварящ механизъм за едноръкохваткови смесителни батерии.

Освен, който е съвместим с всички двуръкохваткови смесители, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната в срок от 5 пет работни дни от уведомяването за такова искане на Практис на. Описание: ф 40 мм Марка: Haiba Статус: на склад Арт. Поръчай по телефон.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.