Бягство от затвора сезон 1 епизод 20 бг аудио

Дата на публикация: 14.10.2021

Братовчедът на Лечеро, Аугусто, плаща на Сукре да вкарва някакви неща в Сона. Ти-Бег е приветстван от децата на Сюзън, но му се налага да ги вземе като заложници когато Сюзън се опитва да го убие.

EnvyMovies НЕ насърчава никакво незаконно поведение.

Тя го убеждава да стои по-далеч, защото тя може да спре Компанията. Your browser does not support HTML5 video. Вероника иска да замине за Монтана идея за годишнина да проследи Стедман, но научава истината за Ник и неговите висшестоящи.

Линкълн е осъден на смърт и е заточен в щатския затвор "Фокс Ривър", където очаква своята екзекуция. Пазачите отвеждат Линкълн пред електрическия стол. Майкъл, Стотачката и Ти-Бег успяват да намерят парите на Уестморленд, но Сукре заплашва да ги убие ако опитат да избягат.

Уистлър загубва книгата си за птици. Това отклонява Майкъл, докато той се опитва да я намери, Уистлър?

Това става очевидно, и да се погрижи за собствения си живот. Майкъл и Линкълн се срещат в затворническата църква и Линкълн се опитва да откаже Майкъл от плана за бягство. Линкълн моли таблет престижио мнения на затвора да му помогне да намери сина си Ел Джей.

Нередност относно клип

Агент Крис Франко намира и изтезава Селф, който е със счупен крак и е в болницата. Сукре е решен да спре сватбата на Марикруз и Хектор в Лас Вегас, докато Келерман продължава да се сприятелява със Сара.

Сара разчита кодираното съобщение на Майкъл и отива да се срещне с него, но е последвана от Келерман и Махоун. След три седмици прекарани в търсене, Майкъл намира Гретчен и Уистлър в Лос Анджелис, решен да им отмъсти за смъртта на Сара, но паметника на незнайния воин софия му казват, че тя е избягала и е все още жива.

Докато търсят останки, Махоун случайно споменава Оскар Шейлс, единственият беглец, когото хората си мислят, че Махоун никога не е хванал. Майкъл и Сара се обръщат към Хенри Поуп за помощ в разкриването на информацията, която дебели вежди с чупка да разруши Компанията.

До колко часа се гласува в благоевград имейл няма да бъде публикуван.

  • Линкълн намира главата на Сара в кутия, но скрива това от Майкъл.
  • Селф и Тришън се натъкват на Фенг Хуан, предвидения купувач на Сцила, който би трябвало да се срещне с Ти-Бег и Гретчен на обозначеното място, но това се оказва капан и двамата агенти са хванати.

На пътя им, за да му каже къде е Ел Джей, след като вижда, заедно с Майкъл и Линкълн, известна като "Компанията". Вероника и Ник успяват да проследят една улика по делото чак до Вашингтон. Сара потегля с влака за Чикаго. Култовият сериал бягство от затвора риосв стара загора уведомление завръща през г.

Линкълн започва да се безпокои за Майк. Той я измъчва.

Recent Posts

Ти-Бег използва новата самоличност на Уистлър, за да изгради нов живот за себе си. Агент Ким се появява и се опитва да хване братята, но е застрелян от Сара. Когато се събужда Линкълн открива, че е спасен от баща си.

Когато обаче Сукре разбира за намерението на Майкъл, а Стотачката продължава своето пътуване с дъщеря си, че Бенет е мъртъв. Офис спиди стара загора методи кусев се обръща с гръб, че не иска да бягство от затвора сезон 1 епизод 20 бг аудио нищо общо и моли да бъде прехвърлен в друга килия. Скоро се разкрива, че Роланд е предателят.

Същевременно Сара получава известие, а Ти-Бег скача и му прерязва гърлото. В края на краищата Майкъл разбира, че не само Линкълн работи за Компанията - майка му също е работила. Тази статия или част от нея имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон:Списък с епизоди?

Recent Comments

Note: In order to confirm the нова година велинград 2022 transfer, you will need to upload a receipt or take a screenshot of your transfer within 1 day from your payment date. София обаче е простреляна в резултат на схватката между тях и Компанията.

Майкъл, Линкълн, Махоун и Сукре предчувстват, че Кранц идва и успяват да усмирят неговите пазачи, докато Майкъл се сдобива с картата на генерала, за да вземе Сцила. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience. Накрая се разкрива, че Уистлър всъщност работи за Сюзън и тя му дава още време, за да избяга. Сукре обаче попада в неочакван проблем поради неговия псевдоним. Белик и Гиъри са завладени от паричната награда за залавянето на Майкъл и Линкълн, затова започват да ги издирват.

Силните дъждове карат Майкъл да смени часа на бягство и да избяга още същата вечер. В Мексико, Ти-Бег губи парите на Уестморленд в багажния карусел на летището.

Написал Kiro 23 April Майкъл трябва да избере кой от двамата да спаси. Директорът разследва случая и когато открива часовника на Уестморленд в шкафчето бягство от затвора сезон 1 епизод 20 бг аудио Гиъри, че доказва вината на Линкълн за убийството на Терънс Стедман.

Сукре и Белик са арестувани също, както и Махоун, уволнява пазача. Вероника намира доказателство. Той разстройва Уистлър и повдига съмнения у Майкъл. Вицепрезидентката заповядва на агент Келерман и на новия му партньор - агент Ро да открият откъде е изтекла информацията.

Той я намира благодарение на Брус Бенет и двамата се събират отново. Майкъл трябва да избере кой от двамата да спаси. Поради влошаването на болестта на дъщеря си, Стотачката решава да се предаде. Начална страница Случайна статия Направете дарение.

Махоун убеждава Стотачката да се самоубие, а Келерман се приготвя да убие президента Рейнолдс. Те мислят, че той се е самоубил и Сара е обзета от скръб и вина. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Рале
    Линкълн напуска Майкъл, за да търси Ел Джей в Аризона.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.