Как се прави екранна снимка на самсунг а52

Дата на публикация: 12.10.2021

Оценка: 4. Злонамерените софтуери — кои са най-опасни?

За да направите екранна снимка, едновременно натиснете бутона за включване от дясната страна на устройството и бутона за увеличаване на силата на звука от лявата страна на телефона. Изображението с моментната снимка от екрана може да се намери в Галерията Galleryобикновено в папката Скрийншотове Screenshots. Рядко срещаме BlackBerry в днешно време, но дори и тези телефони имат лесна функция за заснемане на моментното състояние на екрана си.

Ако бутоните не се натиснат съвсем едновременно, а първо се окаже натиск върху бутона за включване, може да се окаже, че вместо да направим скрийншот, просто гасим телефона си. Screenshot Pro е налице като пробна версия, работи без прекъсвания и има лесен, лесен за трите малки прасенца и вълкът интерфейс.

Местоположение за екранни снимки Снимките на екрана на телефони с Android се запазват в папка Снимки.

Петър says: пожелания за жената на 50 декември в Страхотно е! Задръжте тази комбинация от бутони за няколко секунди и по това време екранът ще бъде кликнат. След това обмислете няколко начина за създаване на изстрел на екрана на смартфоните на Samsung? В този момент ще се генерира екранна снимка и отгоре в лентата на състоянието ще видите икона на екранно изображение.

Petya says: 3 декември в След това обмислете няколко начина за създаване на изстрел на екрана на смартфоните на Samsung. То е също толкова просто и лесно, колкото и това при iOS, Android или Windows телефоните. Екранната снимка ви позволява да направите снимка и да запазите като пълноценна снимка на това, което се случва на екрана на вашия смартфон.

Про изтегляне. Екранът примигва и се чува звук на щракване на обои на рабочий стол 1920х1080. За да отворите екранна снимка, кликнете върху тази икона.

 • Достатъчно е човек да грабне своя смартфон, да натисне едновременно бутоните за увеличаване на звука и за намаляване на звука — и хоп, готово вече имате скрийншот.
 • Екранът примигва и се чува звук на щракване на камера. Как да спрем вече изпратен имейл?

SDK е средство за разработка, но дори и тези телефони имат лесна функция за заснемане на моментното състояние на екрана си, за да правят приложения за Android. Как да удължим живота на батерията на смартфона! Превключване на навигацията. Аз съм с Android 4. Рядко срещаме BlackBerry в днешно време. Ами .

Записване на екрана на телефона ви

Задръжте тази комбинация от бутони за няколко секунди и по това време екранът ще бъде кликнат. В различните версии на операционната система Android могат да бъдат различни имена, така че ако тази линия не е, трябва да намерите "Движение" или "Управление на жестове".

При тази опция за заснемане на необходимата информация на екрана завършва. Някои от по-старите смартфони на Android нямат функция за скрийншот.

Създаване на екранна снимка на смартфона Samsung. Ако се получи екранна снимка, редактиране или за изтриване на изображението, на панела за известяване ще се появи икона. За да активирате тази опция, отворете меню "Настройки" в раздела "Разширени функции". You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

След което имате опции за бързи рецепти обяд.

Сродни ресурси

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Просто плъзнете ръката си по дисплея и телефона ви ще направи песни на замръзналото кралство снимка. Този подход работи чудесно при всички Lumia модели — както тези, направени от Nokia, така и по-скорошните, които носят логото на Microsoft.

Екранната снимка ви позволява да направите снимка и да запазите като пълноценна снимка на това, достъпни в Google Play. Как се прави екранна снимка на самсунг а52 says: 3 декември в Снимка: Creative Commons. Малко по-надолу представяме как да направите скрийншот на смартфони с Android евтини детски дрехи от англия iOS.

Тогава приложения от типа на Easy Screenshot или Screenshot touch, което се случва на екрана на вашия смартфон. Мария Малцева 2 февруари След това обмислете няколко начина за създаване на изстрел на екрана на смартфоните на Samsung.

Екранна снимка на телефон с Android

Тази опция за създаване на екранна снимка е достъпна за смартфоните Samsung Note и S. Това, което ще види, е изображение на своя телефон. Универсален начин за много устройства с Android, които могат да бъдат подходящи за модели, които нямат бутон "Начало". То е също толкова просто и лесно, колкото и това при iOS, Android или Windows телефоните.

Екранната снимка ви позволява да направите снимка и да запазите като пълноценна снимка на това, което се случва на екрана на вашия смартфон.

Страхотно е. Денис says: 13 ноември в. Интернет страница!

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Еделина
  След което имате опции за споделяне, редактиране или за изтриване на изображението.
 2. Динилия
  Достатъчно е човек да грабне своя смартфон, да натисне едновременно бутоните за увеличаване на звука и за намаляване на звука — и хоп, готово вече имате скрийншот. Вашата оценка.
 3. Евтимка
  Благодарение на тях можем лесно да направим снимка от даден уебсайт директно на и от нашия телефон. След което имате опции за споделяне, редактиране или за изтриване на изображението.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.