Български сортове домати

Дата на публикация: 10.10.2021

Семена на Сапонария. Семена на Майорана.

Семена на Бегония. Семена на кивано. Използваме бисквитки cookiesза да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Описание Спецификация Отзиви 1. Работни саксии и контейнери.

Време на засяване за разсад Сроковете за засяване на семената на новият сорт домати Български български сортове домати F1 са: - За оранжерии - Януари - Февруари; - За отглеждане на открито - Февруари - Март. Високотолерантен е български сортове домати алтернария, антракноза и високи температури, още повече.

Надявам се да запазим сътрудничеството. Родните сортове домати са най-търсени Зеленчуци. Семена на Парички Белис.

Височината на храстите около сантиметра. Плодовете са достатъчно силни и затова са подходящи за транспортиране. Показали сме установени доказани сортове, но и нови и редки кръстоски.

Диви форми на доматите са намерени чак в Перу, но не от там са докарани за първи път в Европа. Фермерите не покриват дори транспортните си разходи и изхвърлят продукцията.

Домати Български трапезен F1 са устойчиви на вертицилиум, тютюнева мозайка жълта мозайка, аукуба и фузариум. Семена на дървета и храсти.

Семена на дини. Оптималната температура за отглеждане на безколовите домати е градуса, докато коловите им събратя се чувстват добре и на малко по-високи температури - до към 30 градуса.

 • Семена на Месембриантемум.
 • Семена на ягоди. Сроковете за засяване на семената на новият сорт домати Български трапезен F1 са: - За оранжерии — Януари — Февруари; - За отглеждане на открито — Февруари - Март.

СМП:Пак се раздават милиони на превозвачите в Пловдив по непрозрачен начин и с български сортове домати аргументи. Кореновата система на домата е мощна и силно развита, като прониква в почвата в дълбочина. Професионални семена на Спанак. Семена на Кориандър. Семена на брюкселско зеле. Семена на Рудбекия.

Домати – български сортове

Торове за трева. Плодовете са удължено-сърцевидни, слабо оребрени около дръжчената ямичка, червени, много едри, със средно тегло г, като достигат и до 1 кг, средно твърди, плътни и месести, с уникални вкусови качества, рязко отличаващи се от останалите сортове домати.

Този сорт се отличава ультраранним узряване, и тя се появи на светлината сравнително наскоро. Семена на Ехинацея.

Доматите Български трапезен F1 български сортове домати едри със средно тегло от около грама - гр. Тази година празнуваме два юбилея - вашата фирма навършва години, а Аграрният университет празнува годишнината си. Професионални семена на Корнишони. Добави в "Желани" Добави за сравняване? Семена на годжи бери.

Тревни смески

Професионални битиви синема на живо на Фасул. Норма за сеитба: От 20 до 25 грам. Професионални семена на Броколи. Плодовете могат да се боядисат в жълто, червено, както и тъмно лилаво. Надявам се да запазим сътрудничеството си, още повече, че в новата Стратегия за висше образование основен акцент е връзката между образованието и бизнеса. Образува плодове с кръгла форма, наситен червен цвят, гладки и леко лъскави. Семена на Ружа Алцея.

Поддържащи мрежи. Семена на Делфиниум. Семена на Живи камъчета литопси. Земя за стайни растения. Семена на декоративен слънчоглед. Новият сорт домати развива мощна коренова система и дебело стъбло.

Торове за цветя.

Всички желаещи могат да видят и опитат доматите в дните на отворени врати 3 и 4 юли

И двата вида домати са светлолюбиви, като изискват редовно поливане. Семена на Парички Белис. Професионални семена на Карфиол.

Семена на Кученце Антиринум! Семена на Девесил!

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Фидана
  Професионални семена на Пипер.
 2. Ванилка
  Семена на Лен. Семена на Естрагон.
 3. Занко
  Семена на цвекло. Цветът им е интензивно червен, а отвътре са месести и не съдържат целулоза в месестата си част.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.