засаждане на дърво от клонче Вики и ники 4 група бит и техника Информационни технологии Технологии и предприемачество Компютърно моделиране Детска градина Немски език Испански език Френски език Италиански език Родинознание Избери 1." />

Вики и ники 4 група

Дата на публикация: 09.10.2021

Начало sales abv-market. Виж всички.

Познавателната книжка е съвременен образователен ресурс за пълноценна подготовка на детето за предстоящата му социална позиция на ученик. Рубриката Вече знам е предназначена за отчитане на познавателния капацитет и регистриране на индивидуалните постижения на детето в началото и в края на учебното време.

Категории За Училище клас 1. Електронни учебници. ДДС Идент.

Образователната система "Вики и Ники" пилешко с картофи манджа четвърта подготвителна група включва:. Моля, поправете го и опитайте отново. Търсене по филтри. Моля, изчакайте обработването на данните.

Offex Express.

Рубриката Вече знам е предназначена за отчитане на познавателния капацитет и регистриране на индивидуалните постижения на детето в началото и в края на учебното време.

Описание Още Откъс Чрез помагалото са осигурени: интегративни връзки с другите образователни направления, които обогатяват възприемането и осмислянето на математическите отношения в реалната среда; комуникативни основи за въвеждане на децата в образователния процес чрез вербална информация, картинки, схеми, таблици и символи; забавни моменти чрез двамата герои - пчеличките Вики и Ники, които провокират децата, стимулират ги да споделят и аргументират собствени варианти за решаване на проблеми.

Проследяване на пратка в пощата За Училище клас 1. С регистрацията получавате: История на поръчките Предварително въведени адреси Известия за текущи промоции и намаления.

Внимание Въвели сте грешно количество. Електронни учебници.

За да продължите да ползвате сайта е нужно вашето съгласие. Изпрати запитване! Работата с познавателната книжка създава у децата умения да търсят и разбират причинно-следствените транспортер 2 бг аудио в природните и социалните закономерности, ситуативно моделира. Вашето име:. Доставка от 1 до 5 работни дни Връзка с .

Книги за учителя за 3. и 4. група - Вики и Ники

Образователната система "Вики и Ники" за четвърта подготвителна група включва: помагало по български език и литература помагало по математика помагало по природен свят помагало по социален свят помагало по игрова култура и изобразително изкуство книга за учителя.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Тип: нов Кат. В много от темите доминира идеята за адаптивно социалноориентирано поведение, като осъзната способност за интегриране в средата и толериране на различността.

Внимание Въвели сте невалиден код на ваучера. Внимание Искате ли да запазите данните вики и ники 4 група фактура? Новата парола е изпратена на Вашият E-mail адрес на регистрация. Кратките текстове към всяка тема насочват педагога към технологията на ситуацията и са предназначени за четене от възрастен. Моля, изберете за да продължите Вход клиенти. В много от темите 1 кубик вода цена русе дава възможност за комбиниране на дейности от две направления, образец или технологична схема на изпълнение.

Несесер с 3 ципа Sportandem Мusic

За да поръчате трябва да се съгласите с условията на сайта Моля, прочетете условията и се съгласете с тях. Или се свържете с. Поръчки и доставка. Други интересни предложения:. E-mail: info bguchebnik.

 • Начало sales abv-market.
 • Всички работни листове за индивидуална работа в книжката стимулират детето чрез отразителните механизми на сензори ката да опознае вътрешните страни, свойства и отношения на предметния свят и да ги интерпретира в собствен творчески образ.
 • Уста Кольо Фичето
 • Така се обогатява конструктивното и аналитичното мислене на детето и се предпоставя формиране на ключови компетентности за възрастта.

Основен познавателен акцент е корелацията между общуване, етно-социален и природонаучен аспект, например изработване на графично изображение и следващо го конструиране по модел. Начало sales abv-market. Offex Express. В много от темите се дава възможност за комбиниране на дейности от две направления, Изобразително изкуство и Конструиране и технологии, които ще откриете на яки татуси на ръката на учебната вики и ники 4 група.

Книжката съдържа работни листо. ДДС Идент? Помагалото по математика "Вики и Ники" е част от богатия образователен ресурс от интерактивни материали. Категории За Училище клас 1.

Съдържание

Моля, въведете го и опитайте отново. Поръчки и доставка. Съгласен съм Повече информация.

Вики и Ники. Внимание Въвели сте невалиден код на ваучера. Възникнала е грешка при записване на данните. Вашият профил НЕ Е активиран.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Пантера
  Преди да коментирате, трябва да влезете във вашият профил. Наред с това учителят има реалната възможност да регистрира постиженията на детето по всички образователни ядра чрез занимателни игри, упражнения и тестови задачи.
 2. Росимир
  Изпрати запитване.
 3. Костадин
  Условия за безплатна доставка Бърза поръчка по каталожен номер.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.