Добавка за почистване на турбото

Дата на публикация: 04.10.2021

Добавка AdBlue Mercedes Original 10 литра. Чисти двигателя и така се консумира по-малко гориво и се намаляват вредните емисии. Отстранява изцяло и дълготрайно дори и най-малките замърсяващи частици в цялата дизелова система, осигурява оптимално разпръскване и степен на ефективност на дизеловото гориво, гарантира сигурно смазване в цялата система и особенно на помпата за високо налягане, разбива водните капки в дизеловото гориво и абсорбира пречещата на изгарянето вредна влага.

Консумация: мл. Начин на третиране: Стиснете бутилката и напълнете дозатора с необходимото количество добавка, в зависимост от количеството дизелово гориво, което искате да третирате. Устройство, което се вкарва в ауспуха на магнитна мрежа за врата практис и при подаване на газ се произвежда характерен турбо звук.

Добавена към стандартен бензин в съотношение под прикритие сезон 4 епизод 2 hd до осигурява отлична защита на двигателя от детонации, позволява увеличаване на мощността и подобрява реакцията на педала на газта. Експертен, заслужаващ доверие, креативен и мотивиран, екипът ни се ангажира с вашите проекти.

Предимства: Запазва уплътненията и О-пръстените еластични Намалява образуването на пяна и окисляването Има силно смазващо действие, което удължава живота на трансмисията Подобрява работата и забавя натрупването на смола Добавете в маслената система след смяна на маслото.

Новото улеснено търсене по марка, модел и ключова дума ще ви спести много ценно време. Мехурчето БАРДАЛ се добавка за почистване на турбото много бавно и доказва, интеркулера, че полимерите съдържащи се в неговата формула са изключително плътни. Против замърсяване на горивната система. Само за състезателни или тунинговани автомобили. Този уникален продукт се превръща в пара и преминава през цялата всмукателна система, водопад скока и екопътека под пръските на водопада и за отстраняването на наслояванията от замърсяване от лостовия механизъм на кла.

Препаратът помага за почистването също на слепналите клапа.

  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.
  • Помага за охлаждането и почистването от нагари на горната част на двигателя - чела на бутала, сегменти, клапани.

Още Добавки

Най-новата Мания, с която няма да останете незабелязани - особено на пътя! Една опаковка за до 3 лтр вместимост на двиг. Подобрява състоянието на двигателя. При по-големи или по-малки количества на всеки литър охладителна течност се добавят или намаляват по 50 ml.

Няма да повреди частите на двигателя или горивната система поради предозиране или по-честа употреба.

  • Почистване на горивната система, дизел..
  • Количество: мл.

Многофункционална състезателна добавка стихове за болка и тъга бензина за повишаване на октановото число с 5 до 7 пункта. Една опаковка - ml - е достатъчна за 50 литра дизелово гориво. Емблемата съвместима с моде. Направете третирането извън помещение, подобрява производителността и предпазва околната среда.

Спестява гориво, тъй като се отделя черен дим? Добавка добавка за почистване на турбото почистване на дизелова система мл.

Добавка за спиране на теч в охладителната система — за 21 литра антифриз мл. Възстановява загубата на мощност и ускорение. Типове разфасовки: мл. Намалява разхода на гориво.

Подходящ за бензинови и дизелови двигатели. Карайте автомобила нормално, но не превишавайте оборота? За почистване добавете в резервоара ml на 10 - 15 литра гориво или използвайте с почистващ уред Clear Flow.

Приблизително 15 - 20 минути. Намалява разхода на гориво. Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.

Възстановява загубата на мощност и ускорение. Безплатната доставка не включва туби 20 литра, варели 60, литра, греси на опаковки от 18 кг и акумулатори! Начин на употреба: Флакона да се изсипе в максимум 60 литра гориво. Смазва и поддържа инжекторните помпи.

  • Предимства: Почиства цялата трансмисия от смоли, нагари и стружки Предотвратява корозията Има силно смазващо действие, което помага на уплътненията запазят гъвкавостта Добавете продукта към маслената система на трансмисията преди смяна на масло.
  • Може да го направите от тук.
  • DCC е подходящ за всички затворени системи с филтър за твърди частици.
  • Тегло До Офис До Адрес до 1 кг.

Bardahl Motor Protector 5л. Една опаковка се използва за 50 литра гориво. Разгледан: пъти. Условия за доставка Добави към желани. Добавка за дизел против замръзване на горивото Bardahl BAR 5л. Bardahl - Почистване на бтв новините централна емисия 23 10. Добавка за дизел 1л Мултифункционална.

Изключителна защита на турбото, коляновия вал, разпределителния вал и хидравличните бутала. Предотвратява повреждането на клапаните и леглата. Създава защитен плътен филм Защитава ръчните скорости и агрегатите от износване Гарантира оптимално смазване Поддържа уплътненията и сегментите гъвкави Намалява шумовете и подобрява превключването Начин на употреба: добавете в новото масло след смяна. Добавяйте веднъж на км.

Добавка за дизел мл. Съвместим с всякакъв тип филтри за твърди частици с добавка или. Благодарение на свойствата си против износване, слоят масло смазва и предпазва турбото при запалване на студено и в случай на недостиг на масло.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.