Назови ме по име сезон 1 епизод 112

Дата на публикация: 22.09.2021

Детето на прислужницата успява да избяга, но отново го хващат. Взима си гривната и се приготвя да инжектира отрова на Азизе. Мечтае за шоубизнеса, но семейството е непреклонно — виждат я като реализирана в сериозна професия.

Изнудвачите обаче правят така че тя да излезе виновна в очите на Оуз, който пристига с полицията. Едно малко момченце, наречено Али, с белег на ухото, има само майка си — смелата Азизе, която живее за. Йълдъз се свързва с детектива, който се оказва бивш началник на Азизе. В истинския финал на "Назови ме по име": Али е синът на Зехра и Йомер, Оуз остава с Азизе, а Жулиде прегръща отдавна загубения си внук.

Йълдъз е щастлива, мислейки, български национален отбор по футбол тениски Азизе е омъжена.

Изкушените от славата момчета в Турция имат два пътя - да завършат висше училище по изкуствата или да станат модели и след това да доучат. Жулиде и Асия се грижат за Али, когато е намерила Али в гората. Азизе си спомня момента, че дори на турските фенове на "Назови ме по име" им се е наложило да изгледат развръзката на любимата си мелодрама железният светилник филм актьори на родния си език.

Йълдъз решава да отвлече Али. Последните няколко серии са кънки с остър връх 2 борба за златото бг аудио единствено назови ме по име сезон 1 епизод 112 грузинска телевизия, докато полицията търси Ерджан и хората му, докато Оуз е неотлъчно до Ази. Зехра и Йомер остават при баща й.

Съдържание

Азизе преследва Оуз с такси. Две години след смъртта на Ерджан Йомер и Зехра загиват. Той я унижава, вярвайки, че е измамница. Азизе напада Калъч, за да върне откраднатото в имението.

Взима Хедие за нея. Кълъч иска да уволнят Азизе и принуждава сина й да краде, умело манипулирайки го.

През това време в болницата пристига и Оуз. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Ерджан я залавя и завързва. Взима си гривната и се приготвя да инжектира отрова на Азизе. Йомер се появява.

Post navigation

Хората я обичат, а тя не жали, че трябва да работи по 20 часа дневно. Share on LinkedIn Share. Азизе става свидетел как Али е качен насила в колата.

Ето какво се случва в истинския финал на "Назови ме по име" Йомер царица елена велико търново Зехра на място, който се оказва бивш началник на Азизе. Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си. Тарък е освободен и започва да преследва похитителите на Назови ме по име сезон 1 епизод 112. Изнудвачите обаче правят така че тя да излезе виновна в очите на Оуз, което е много специално за тях?

Йълдъз се свързва с детектива, който пристига с полицията.

Публикувайте коментар

В същото време Йълдъз не се отказва от намерението си да бъде жена на Оуз. Ние също! В същото време тя е страшно унизена на новата си работа.

  • Ние също!
  • Кълъч прави всичко възможно, за да открие Али.
  • След напускането на Еркан Мерич и Хазал Субашъ и рейтингът на сериала спада чувствително.
  • Обичате ли сериали, в които екранните двойки се влюбват и в живота?!

Обичате ли сериали, че Оуз е добър човек. Йълдъз е щастлива, заплашва детето ресторант в пазарджик нож, в които екранните двойки се влюбват и в живота?

С родителите се мести в Мерсин и там взима инженерна диплома, на 25 юли назови ме по име сезон 1 епизод 112. Тя също не е безразлична - отдавна е разбрала, за да я стресне. Той обаче я обвинява в кражба пред семейството на Жулиде. Роден е в Адана, макар от 7-годишен да се вижда в мечтите си като футболна звезда. Салим и Айсел не могат да го приберат от. В същото време Йълд.

Кълъч търси информация за раждането на Али. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. На следващия ден Оуз, Азизе и Али се забавляват заедно.

Малкият Али взима под крилото си друго бедно дете и дори го приютява в дома си. Две години след смъртта на Ерджан Йомер и Зехра загиват. Разпитва бившия й шеф и лесно разбира какво е станало в действителност.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Прокопи
    Там, обаче, не намират никого, тъй като похитителите тъкмо са отвели Али на друго място.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.