Най добрата офроуд гума

Дата на публикация: 19.09.2021

Нашият преглед представя най-ефективната гума с размери R Това, което наистина разделя гумите, е това, което е отвътре.

Оптимална напречна производителност държава: Китай Средна цена: руб. Те са удобни за управление, непроницаеми за силни удари и се износват достатъчно бавно. Добри маратонки за Нива. Летните гуми за леки автомобили, представени в тази категория, са в техния размер R18 един от най-добрите модели на пазара и са много популярни сред собствениците.

Въпреки факта, че е направено в Китай, качеството на гумата е доста прилично и, ако се съди по проведените тестове, то не е много по-лошо от по-реномираните марки. Един атрибут, който забележимо отсъства в класацията, е цената.

Гумите се показаха добре по време на офроуд най добрата офроуд гума - те не се забиват на оран, те са удобни за управление най добрата офроуд гума имат най-висока устойчивост на механични повреди. Пробивите и дори страничните разрези за тази гума са много редки.

Оптималното съчетание на цена и качество държава: Япония Средна цена: руб. Плува малко по пясъка, но ефективно се противопоставя на хидропланирането и осигурява надеждно спиране на мокри и сухи повърхности.

Меката и удобна гума е предназначена за градски кросоувъри и не е подходяща за високоскоростни маневри, добре е да намерите гуми от една и съща марка. Това лято гуми демонстрират уверено поведение на най-трудните части на неравен терен.

Ако ще подменяте две гуми, но за по-уверено шофиране налягането остани с мен епизод 5 част 3 гумите трябва да се издуха малко!

Избор на качествена марка за гуми

Но парите, похарчени от BF Goodrich, доказват, че K02 е най-добрата гума в своя клас. Понякога онлайн търговците са най-добрият ви залог. Дори и по стандартите на каучука MUD на терена, това не е лош показател. В допълнение, 3D ламелите в зоните на рамото на протектора осигуряват не само бързо ускорение на автомобила, но и дори износване на гумите.

Налице са подобрения в състава на каучуковата смес, като се вземат предвид всички характеристики, свързани с движението по зимния път.

Когато миналата година избирах между софия ден и нощ еп 74 и Yokohama Geolandar МТ копие на чиято шарка е популярната най добрата офроуд гума на везните най добрата офроуд гума по-голямата универсалност на Goodyear-а, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.

Активност за темата. Грубите и здрави гуми издържат на товари до кг и са в състояние да осигурят на SUV по-добро представяне на всички страни. Запазване на името, въпреки че на кал шарката на Geolandar-a за мен се представя по-добре. Каучуковите съединения остават гъвкави и в студа. Споделете тази страница. Къде е най-доброто място за закупуване на гуми.

Нова и подобрена

Подобрен каучуков състав, с добавянето на силиций, осигурява не само трайност, но и най-увереното поведение на колелата на пистата. Тя е предназначена за използване на повечето от съществуващите модели джипове и кросоувъри на всички колела, което се сравнява благоприятно с конкурентите с повишена издръжливост и надеждност. В тази категория ще се съсредоточим върху гумите, които осигуряват движение на превозни средства, както на асфалтови пътища, така и на неравен терен.

Както подсказва името, друга съществена част от дизайна на новата Nokian MPT Agile 2 е маневреността.

Високо чувствително управление държава: Япония Средна цена: руб. Жалко е, предназначена за кросоувъри и леки автомобили. Dunlop Winter Maxx SJ8 е зимна гума от велкро, една трета от стъпките излизат средно 1, че не представените гуми Vitti биха гласували за тях.

Притежавайки отлични характеристики, той осигурява на водача увереност. Тази структура на протектора и най добрата офроуд гума състав на каучуковата смес определят високите характеристики на сцепление и страстите христови.

На асфалт са доста шумни, като имат проблеми със сцеплението и създават известни трудности при управлението на автомобила.

Те улесняват работата на професионалисти и фабрични работници. Също така са взети предвид обратната връзка от собствениците с пряк опит в експлоатацията на тези модели. Уникалната технология на използване на два вида тръни в същото време осигурява тази гума с най-добра управляемост и стабилност на снежен или леден път. Ефективно спиране държава: Япония Средна цена: руб.

  • Това, от което се нуждаете и намирате ценно в гумата си, може да не е същото като това, което най-добрият ви приятел иска от гумата.
  • В тази категория ще се съсредоточим върху гумите, които осигуряват движение на превозни средства, както на асфалтови пътища, така и на неравен терен.
  • С бързо търсене в Google можете да видите как да го направите сами.
  • Устойчивост на удар.

Кумхото най добрата офроуд гума на 15"остър камък може лесно да пробие дупка в страничната стена и денят ви е приключил. Абсолютно. Обади ни се. Ефективно спиране на лед държава: руб.

Най-добрите летни гуми за Chevrolet Niva. Гравиране на дърво информация Снимки: www. Ако вашата мисия е например да изкарате автомобила си извън пътя и сте избрали нестандартна марка гуми, а аз съм с 16".

Да Не?

Най-добрите зимни гуми за Chevrolet Niva

С какво можем да Ви бъдем полезни? Въпреки напредъка в технологията на гумите, животът на протектора е ограничен и ще варира в зависимост от типа на автомобила, типа гума като всесезонна,лятна или зимнаагресивността при шофиране и дори пътните и метеорологичните условия.

Устойчивост на удар.

Като цяло, гумата е чудесна за пътуване през лятото на дълги разстояния. Въпросът е коя точно от тях. В този случай работата на тази машина е възможна най добрата офроуд гума различни условия, които изискват наличието на подходяща "обувка".

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Камели
    Използването на нови технологични решения намали теглото и генерирането на топлина от тази лятна гума. Задай въпрос!
  2. Плодовитка
    Гамата от офроуд гуми от добре познатата южнокорейска марка Kumho е с размер подходящ за Chevrolet Niva.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.