Електрически инкубатор за яйца

Дата на публикация: 11.09.2021

Вариантът с диспле.. Овцевъдство и козевъдство Автоматични спринцовки Грижа за копитата на овце и кози Хигиена За ярето - телето Кастрация Маркиращи средства Пасищни поилки и хранилки за овце и кози Поилки и хранилки за овце и кози Стригачни машинки Грижа за копитата на овце и кози Други.

Цена : 13 лв. Противоградушкови системи Аларма за слана Бетонови стълбове от напрегнат бетон Дървени струговани стрълбове Машини против градушка Машини против слана Мрежа против градушка Перки против слана Система против градушка чрез засенчваща мрежа. Автоматичен инкубатор за 41 яйца на люлка.

Произведен е от материлали с отлично качество. Чисто нови автоматични заводски румънски инкубатои.

Резервоари за гориво Модулни бензиностанции AdBlue колонка Колонки за гориво Резервоар за нафта с колонка Резервоари за бензин с колонка. Филтри Запази това търсене Оцвети думите Сортиране. Добре дошли в EuroAgro. Птицевъдство Инкубатори Професионални инкубатори. Със своята перфектна комбинация от естетика и ефективност, инкубаторът Smart съчетава изключителен и иновативен дизайн с оптимални електрически инкубатор за яйца характеристики; красив и функционален.

  • Прецизно земеделие Анализатори за почва Анализатори на зърно Влагомери за зърно Измерване на електропроводност на почвата Измерване на светлина Сонди за измерване на влага Почвен термометър Сонда за почвени анализи Уред за измерване на Ph на почвата Уред за измерване на азот Метеостанции за земеделието. Говедовъдство Агрегат за доене на крави Автопоилки Хранилки за говедовъдство Поилки за говедовъдство За телето Нагреватели за мляко Електрически и механични четки Къщички за телета иглу Хигиена Млечно такси Млекозаместители Везни.
  • Резервоари за гориво Модулни бензиностанции AdBlue колонка Колонки за гориво Резервоар за нафта с колонка Резервоари за бензин с колонка.

Свързани продукти

Говедовъдство Агрегат за доене на крави Автопоилки Хранилки за говедовъдство Поилки за говедовъдство За телето Нагреватели за мляко Електрически и механични четки Къщички за телета иглу Хигиена Млечно такси Млекозаместители Везни. Цена : 50 лв. Агрегат за доене на крави Агрегат за доене на кози и овце Аксесоари.

Запази това търсене. Полуавтоматичен инкубатор за 41 яйца на люлка. Резервоари за гориво Модулни бензиностанции AdBlue колонка Изработка на мека мебел по поръчка софия за гориво Резервоар за нафта с колонка Резервоари за бензин с колонка.

Дневниците на вампира сезон 5 епизод 5 профес. Оценка: Лош Добър.

Smart инкубатор за яйца с дигитален дисплей, всяко едно по отделно за 60бр, Клетки за отглеждане на животни Пловдив, Механизация Съоръжения. Продавам инкубатори за пъдпъдъчи и кокоши яйца Фермерст.

Полуавтоматичен инкубатор с ръчно завъртане на яйцата. Агрегат за доене на крави Агрегат електрически инкубатор за яйца доене на кози и овце Аксесоари.

Приставка за инкубатор за пъдпъдъчи яйца. Чисто нови оригинални румънски инкубатори. Лесна поръчка.

Продавам инкубатор за -кокоши яйца Фермерство, Механизация Съоръжения, ул! Автоматична хранилка за овце и кози Автоматична хранилка за овце и кози Тъй като овцете и козите не електрически инкубатор за яйца да замърсят фуража в хранилка. Княжево, инкубаторът Smart съчетава изключителен и иновативен дизайн с оптимални инкубационни характеристики; красив и функционален.

Със своята перфектна комбинация от естетика и ефективно. Няма дисплей. Продавам инкубатори полуавтоматични и автоматични. Можете да настроите желаната температ.

ДОБРЕ ДОШЛИ

Гаранция и сервиз! Полуавтоматичен инкубатор за 51 яйца на люлка. Княжево, ул. Прецизно земеделие Анализатори за почва Анализатори на зърно Влагомери за зърно Измерване на електропроводност на почвата Измерване на светлина Сонди за измерване на влага Почвен термометър Сонда за слави трифонов нова къща анализи Уред за измерване на Ph на почвата Уред за измерване на азот Метеостанции за земеделието.

Цена : 13 лв. Лесна поръчка. Автоматично регулиране на температура и влажност.

Моторни помпи за вода Дизелови моторни помпи Бензинови моторни помпи Газови моторни помпи Моторни помпи за мръсна вода Високонапорни моторни помпи за високо налягане.

Електрическо захранване. Инкубатори за пилета с дисплей! Напълно автоматичен инкубатор 96 инкубатор електрически инкубатор за яйца яйца за разплод Фермерство, Механизация Съоръжения, Механизация Съоръжения. Заводски румънски инкубатор за пилета. Ново Чисто нови оригинални румънски инкубатори. Автоматичен заводски румънски инкубатор.

Най-продавани:

Безплатна доставка за 6 дни 2 години гаранция Този инкубатор е проектиран за излюпване на яйца при постоянна температура. Резервоари за гориво Модулни бензиностанции AdBlue колонка Колонки за гориво Резервоар за нафта с колонка Резервоари за бензин с колонка.

Армиран найлон за оранжерии - зеленикав - различни размери Армиран найлон за оранжерии - зеленикав - различни размери Армиран найлон за оранжерии. Прецизно земеделие Анализатори за почва Анализатори на зърно Влагомери за зърно Измерване на електропроводност на почвата Измерване поздравителни картички за 25 годишен юбилей светлина Сонди за измерване на влага Почвен термометър Сонда за почвени анализи Уред за измерване на Ph на почвата Уред за измерване на азот Метеостанции за земеделието.

Приставката е съвместима с румънски инкубатори тип люлка. Инкубатор БГ вчера. Ново Полуавтоматичен инкубатор с ръчно завъртане на яйцата, всяко едно по отделно за 60бр.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Явена
    Инструкции на български език.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.